Luidsprekers oplossingen

Wat MultiPlay? 

 

Zonder knop in te drukken begint de muziek te spelen. Zet de televisie aan of stream naar uw SONOS of AirPlay apparaat en het geluid wordt direct weergegeven. Door automatische audio herkenning zal het geluid direct worden weergeven die als laatst gekozen wordt. Volume bediening mogelijk ook met bluetooth afstandsbediening.

 

Surround of stereo?

Bent u in het bezit van een Bang & Olufsen televisie en wilt u graag overstappen naar een ander merk tv?
Dat kan met onze oplossingen. Wenst u een stereo oplossing (2 luidsprekers voor) of een volledige surround beleving (5 luidsprekers) het kan, de keuze is aan u.

Uw bestaande B&O luidsprekers kunnen eenvoudig worden gebruikt in combinatie met ander merk tv. Bij surround moet u er echter wel rekening mee houden om nog een losse centerspeaker aan te schaffen, omdat het center (spraak-midden geluid) voor werdt weergegeven via de BeoVision B&O televisie. De surround decoder bied ook veel voordelen als het echter gaat om alleen stereo geluid ivm de aansluitmogelijkheden en volume bediening via het HDMI ARC protocol.

Zoek u een eenvoudige oplossing kies dan voor de stereo multiplay. Sluit deze aan op de headphone jack uitgang vanuit uw tv en op de stereo multiplay converter. Komt u er niet niet uit wij hebben een eigen installatie service. Wij staan graag voor uw klaar.