• Lorem ipsum

U kunt er bij ons voor kiezen om op verschillende manieren te betalen.

iDeal
Betalen wordt nu nog makkelijker gemaakt met iDeal en is voor u gratis. U betaalt met internetbankieren op basis van de beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Zo werkt iDeal:
1. Kies iDeal als gewenste betaalmethode

2. Selecteer uw bank (ABN AMRO, Rabobank, ING Bank, SNS bank)

3. Log in op de betaalomgeving van uw bank

4. De betaalopdracht staat klaar. Volg de instructies.

5. U heeft betaald.

Meer info? Ga naar: www.ideal.nl

Bankoverschrijving
U kunt er ook voor kiezen het bedrag naar ons over te schrijven. Als u voor deze betaalwijze kiest, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een ordernummer en de verdere betaalgegevens. Zodra de betaling aan ons voldaan is, wordt uw bestelling door ons in behandeling genomen en verzonden.

Creditcard
Uiteraard kunt u ook betalen via uw creditcard. Wij berekenen 2% percentage over het totaal te betalen bedrag. Het is daarom veel voordeliger om via ideal te betalen.

Wat staat er op uw bankafschrift?
Op uw bankafschrift staat "STG MOLLIE PAYMENTS", waarvoor is dit? De rekening met de tenaamstelling “STG MOLLIE PAYMENTS” is van Stichting Mollie Payments.  Doordat de gelden eerst bij Mollie terecht komen ziet u onze naam op uw bankafschrift. Zij zijn een payment service provider en handelen iDEAL-betalingen (en betalingen via een aantal andere betaalmethodes) af voor een groot aantal internetbedrijven. Het kan dus goed zijn dat u ergens op internet een product of dienst hebt aangeschaft en dat Mollie deze betaling heeft verwerkt. Mollie is veilig, betrouwbaar en transparant meer info.

Mollie is een erkende betaaldienstverlener met een vergunning van De Nederlandsche Bank. Alle gelden die Mollie collecteert voor haar klanten komen binnen bij de Stichting Mollie Payments, en worden ook door deze stichting overgeboekt naar de webwinkelier in dit geval beomac. Dit is een zogeheten “stichting derdengelden” die is gelieerd aan Mollie. Deze constructie is opgezet om ervoor te zorgen dat de gelden te alle tijden zijn gewaarborgd. Zelfs bij een eventueel faillissement van Mollie krijgt de winkelier zijn geld. Wil je een betaling opzoeken? Dan kan dat hier.