Het is mogelijk om bijvoorbeeld een iPod of mp3-speler rechtstreeks op de BeoLab aan te sluiten en via actieve luidsprekers van Bang & Olufsen naar uw muziek te luisteren teneinde een optimale geluidservaring te verkrijgen.

Artikelnummer: 6271030
Levertijd: 1-3 dagen

Line-adapter voor de BeoLab

 
Deze RCA/Phono/cinch-connector tussen 8-pin DIN en vrouwelijke stereo, en een 3,5 mm mini-jack-connector van 5 V – 12 V DC*, maken het mogelijk om een BeoLab 2 via Line-in met stereo-uitrusting van een andere fabrikant te verbinden. Actieve BeoLab-luidsprekers kunnen rechtstreeks op de BeoLab 2 worden aangesloten, die twee uitgangsaansluitingen voor Power Link met low pass filters heeft. 
 
Het is mogelijk om bijvoorbeeld een iPod of mp3-speler rechtstreeks op de BeoLab 2 aan te sluiten en via actieve luidsprekers van Bang & Olufsen naar uw muziek te luisteren teneinde een optimale geluidservaring te verkrijgen.
     
  ·
Regel het volume op de iPod/mp3-speler tot u hetzelfde geluidsniveau verkrijgt als dat van de radio- of cd-bron op de audiomaster.
  ·
Gebruik dit geluidsniveau telkens als u de iPod/mp3-speler op de audiomaster aansluit.
  ·
Het niveau van het audiosignaal kan sterk verschillen tussen de verschillende nummers op een mp3-speler. Dat komt doordat het niveau van de oorspronkelijke digitale bron of cd tot 10 dB kan variëren van schijf tot schijf.
 
U kunt eveneens een sub-out van een surround-sound-versterker van een andere fabrikant aansluiten en mogelijk de aan/uit-functie bedienen door middel van een DC-uitgangsspanning (5 V – 12 V DC) die uitgaat van de versterker.
 
Om eventueel gezoem te verminderen, bevelen wij aan dat u de 5 V verwijdert wanneer u uitrusting aansluit en loskoppelt.
 


  • F-male 8-Din connector stereo naar RCA/phono/cinch en een 5v-12v DC mini jack connector
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen